Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci po porudžbini

 

Radni prsluci po porudžbini - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

U izradi radnih prsluka po porudžbini isključivo koristimo visokokvalitetan materijal, keper, 65% poliester, 35% pamuk, čija površinska masa iznosi 245 g/m². To predstavlja kvalitetnu podlogu za vez ili štampu i obezbeđuje njihovu dugotrajnost.

 

U uslovima kada je vidljivost smanjena, Vaši zaposleni će biti bezbedni jer radni prsluci po porudžbini imaju fosforescentne pastpule za bezbednost na radu.

 

Radni prsluci po porudžbini se ističu kvalitetom ali i dizajnom. Na sebi imaju detalje poput velikih džepova sa zatvaračima, rajsferšlusa Full Zip YKK u osnovnoj boji, nitni na džepovima i krajevima šniranja.

 

Radne prsluke možete poručiti u boji koja Vama odgovara a mi Vam nudimo paletu od preko 12 nijansi. Sigurni smo da ćete Vi odabrati pravu boju koja će se uklapati uz ostale delove radne uniforme Vaših zaposlenih. Mi Vam, uz radne prsluke, preporučujemo naše radne panatalone ili, u toplijim mesecima, radne bermude. Takođe imamo veliki izbor majica, košulja i dukseva koji mogu ići ispod radnih prsluka.