Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci štamparija

 

Radni prsluci štamparija - visok kvalitet materijala, keper: od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezbednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Ukoliko želite da upotpunite radnu uniformu Vaših zaposlenih a da u isto vreme napravite odličan marketinški potez, radni prsluci štamparija su pravo rešenje.

 

Kvalitetni prsluci služiće kao idealna podloga za vez ili štampu motiva po Vašem izboru. To može biti logotip ili naziv Vaše firme, ili možda tekst po Vašoj želji.

 

Dugotrajnost veza i štampe je zagarantovana jer je materijal koji služi kao podloga visokog kvaliteta. To je keper, 65% poliester, 35% pamuk, čija površinska masa iznosi 245 g/m².

 

Polar prsluci štamparija se rade u više od 12 boja što omogućava da se lako kombinuju sa ostalim delovima garderobe ili radne uniforme. Lep i atraktivan detalj čine kragna, pojas i zatvarači džepova urađeni u kontrastnoj boji.

 

Detalji koji lepo izgledaju i koji su pre svega praktični jesu rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji i četiri džepa.

 

Praktičnost u smislu bezbednosti omogućavaju fosforescentni pastpuli iznad pojasa, u visini grudi i celom dužinom zadnjeg dela rukava.