Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi poručiti

 

Šalovi poručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Kako bi bili u prilici da sebi obezbedite adekvatan odevni dodatak kao što su šalovi bilo da ste poslovna osoba koja želi dobar marketing ili neko ko želi da ima nešto unikatno u svom garderoberu sigurni smo da su šalovi poručiti prava stvar za Vas.

 

Šalovi poručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara-fleece, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m². Izuzetno su laki za održavanje i imaju antipilling efekat tj. ne grudvaju se tokom pranja. Šalovi poručiti se odlikuju toplinom, prijatnošću i mekoćom tokom nošenja.

 

Šalovi poručiti se rade u preko 20 boja i nijansi pa se lako kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju i pogodni su za nošenje bilo da je pitanju poslovna ili kežual varijanta oblačenja. Na njima je moguća izrada veza ili štampe (štampa nije preporučljiva) detalja po Vašoj želji bilo da je to reklamni tekst, logotip ili naziv Vaše firme.

 

Izrada željenog detalja na šalovi poručiti dostupna je u 10 boja a svakako možete da se prepustite mašti i osmislite originalan detalj koji želite da nosite na sebi. Sigurni smo da ćete izradom reklame na ovim šalovima privući pažnju kao i Vaši zaposleni koji će Vašu firmu predstavljati i promovisati svuda i u svakom trenutku.

 

Obratite nam se sa svojim želja i potrebam a mi ćemo se potruditi da šalovi poručiti budu izrađeni po Vašoj meri i tako visokim kvalitetom i trajnošću boja veza i samog materijala opravdamo Vaše ukazano poverenje.