Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi reklamni

 

Šalovi reklamni rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi reklamni su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji radimo od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m². Šalovi reklamni su artikal na kome je moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme, čime ovi šalovi postaju Vaš promotivni materijal.

 

Šalovi reklani rade se u preko 20 boja i nijansi pa ih je lako prilagoditi Vašim potrebama i lako se kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju bilo da je u pitanju poslovna ili sportska varijanta. Izrada željenog detalja radi se u vezu u 10 boja čime dodatno možete istaći i staviti u prvi plan svoju reklamu na ovim jednobojnim šalovima.

 

Šalovi reklamni mogu biti idealan poklon Vašim zaposlenima, poslovnim partnerima i saradnicima kao i vernim potrošačima koji će rado na sebi nositi Vašu reklamu koja će biti dostupna svima i u svakom trenutku.

 

Pokažite imidž svoje firme i dobar marketing kojim želite da pospešite svoje poslovanje, a u tome će Vam pomoći šalovi reklamni koje ćemo za Vas izraditi po Vašoj želji i prema Vaši potrebama.

 

Sigurni smo da će svi rado nositi ove šalove jer se šalovi reklamni odlikuju toplinom, mekoćom i prijatnošću tokom nošenja. Garantujemo Vam kvalitet kako samog materijala tako i izrađenog veza kao i trajnost boja veza. Na Vama je samo da osmislite željenu reklamu i da nam se obratite sa svojim idejama a mi ćemo Vaše želje preneti na artikal kao što su šalovi reklamni.