Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi sa nazivom kluba

 

Šalovi sa nazivom kluba rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi sa nazivom kluba su zasigurno jedna od nezaobilaznih stvari koje karakterišu jedan klub, jer nema vatrenog navijača koji neće na sebi nositi šal omiljenog kluba. Kako bi bili u prilici da svojim sportistima i navijačima obezbedite tokom zime adekvatni odevni dodatak šalovi sa nazivom kluba biće prava stvar za Vas koju možemo da Vam ponudimo iz svog širokog asortimana proizvoda.

 

Šalovi sa nazivom kluba rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m². Šalovi sa nazivom kluba ne samo da će lepo izgledati na Vašim sportistima i navijačima već će ih grejati i biti im prijatni za nošenje tokom hladnih jesenjih i zimskih dana.

 

Šalovi sa nazivom kluba rade se u preko 20 boja i nijansi a izrada veza moguća je u 10 boja, pa smo zato sigurni da ćete moći boje svoga kluba da prenesete na ove šalove.

 

Neka Vaši sportisti budu opremeljeni za zimske dane sa ovim šalovima i neka promovišu svoj klub i sport kojim se bave svuda i u svakom trenutku. Ovi šalovi sa nazivom kluba idealno se uklapaju sa kapama iz našeg asortima jer se rade od istog materijala i u istim bojama.

 

Neka se svuda nađu Vaši šalovi sa nazivom kluba i omogućite svojim vatrenim navijačima da sa ponosom nose omiljeni kluba na sebi. Pokažite koliko brinete i osvojim sportistima kojima ćete omogućiti nošenje ovih šalova i sigurni smo da će dobrim rezultatima da Vam uzvrate.