Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi sa vezom

 

Šalovi sa vezom rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Dolaskom hladnih jesenjih i zimskih dana, šalovi postaju nezaobilazan detalj koji ne samo da upotpunjuje Vašu odevnu kombinaciju nego Vas i čuva od hladnoće, zato želimo da Vam iz svog asortimana ponudimo artikal kao što su šalovi sa vezom.

 

Uz izradu veza vaš omiljeni odevni dodatak možete ukrasiti nekim detaljem po Vašoj želji koji za Vas možemo izraditi u vezu do 10 boja. Tako Vam se pruža mogućnost da na sebi imate odevni dodatak koji je po izgledu i vezu unikatan. Sami šalovi sa vezom rade se u preko 20 boja pa se tako možete prepustiti velikom broju kombinacija i da imate ove šalove u mnogo većem broju.

 

Šalovi sa vezom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% polietser koji je površinske mase 320 g/m². Izuzetno su lagani, mekani i prijatni za nošenje a osim toga imaju antipilling svojstvo koje omogućava da se materijal ne grudva prilikom održavanja.

 

Šalovi sa vezom mogu poslužiti i kao dobar promotivni metrijal ako ste neko ko želi da svoju firmu promoviše široj javnosti, jer uz mogućnosta izrade reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme imaćete priliku da Vaša reklama bude vidljiva svuda i u svakom trenutku. Ovi šalovi sa vezom mogu biti deo odevne kombinacije Vaših zaposlenih ili idealan zimski poklon Vašim potrošačima i poslivnim sardnicima.