Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi štamparija

 

Šalovi štamparija rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi štamparija rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara-fleece, 100% poliester. Materijal je površinske mase 320 g/m² što ove šalove čini toplim, mekanim i prijatnim za nošenje tokom hladnih jesenjih i zimskih dana.

 

Šalovi štamparija rade se u preko 20 boja i nijansi pa su vrlo laki za kombinovanje sa ostatkom garderobe a zbog izuzetne prijatnosti i lakoće nošenja poželećete da ih imate u mnogo većem broju. Na ovim šalovima moguća je izrada veza, štampa se ne preporučuje zbog osetljivosti materijala na štampu, čime dodatno možete osvežiti i upotpuniti izgled ovih jednobojnih šalova.

 

Za one koji žele da imaju dobar promotivni materijal za svoju firmu na šalovi štamparija moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme čime bi ste dobili da ove šalove možete kao prikladan poklon darovati svojim poslovnim partnerima ili vernim potrošačima. Idealno se kombinuju sa kapama štamparija iz našeg asortima koje se rade od istog materijala i u istim bojama.

 

Neka Vaša reklama bude dostupna svima i u svakom trenutku, neka Vaši potrošači i korisnici usluga sa ponosom nose na sebi Vašu firmu, a sve to uz šalovi štamparija koje smo u mogućnosti da izradimo za Vas. Izrada željenog detalja moguća je u 10 boja, pa Vam se tako dodatno pruža mogućnost da željeni detalj istaknete na proizvodu kao što su šalovi štamparija.