Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi štampati

 

Šalovi štampati rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi štampati su proizvod iz našeg širokog asortimana koji možemo da Vam ponudimo a na kome je moguća izrada reklamnog teksta, logoitpa ili naziva Vaše firme ili nekog drugog detalja po Vašoj želji.

 

Kako su šalovi nezaobilazan i obavezan deo odevne kombinacije tokom zimskih i jesenjih dana zašto ne bi baš Vaša reklama i firma bila na njima. U tome će Vam pomoći naši šalovi štampati koje ćemo za Vas izraditi prema Vašim potrebama. Zbog osetljivosti materijala na štampu, a kako bi sačuvali kvalitet proizvoda koji Vam nudimo, umesto štampe na ovim šalovima radimo vez koji je trajniji i kvalitetniji.

 

Šalovi štampati se rade od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester koji je povrinske mase 320 g/m² sa mogućnošću izbora od preko 20 boja i nijansi. To Vam pruža veliku mogućnost kombinovanja i uklapanja sa svakom odevnom kombinacijom bilo da je u pitanju poslovna varijanta ili ne.

 

Mogućnost izrade reklamnog teksta li logotipa na šalovi štampati dostupna je u 10 boja čijom adekvatnom kombinacijom i izborom možete željeni detalj da istaknete i učinite još efektnijim na ovim jednobojnim šalovima.

 

Neka Vaši zaposleni na sebi imaju reklamu firme u kojoj rade i neka budu njeni predstavnici gde god da se pojave a sve to uz šalovi štampati. Neka šalovi štampati budu pokazatelji Vašeg poslovanja i neka svako poželi da bude baš Vaš korisnik usluga ili budući poslovni partner.