Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi vezeni

 

Šalovi vezeni rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi vezeni su artikal iz našeg širokog asortimana proizvoda na kojima je moguća izrada željenog detalja u vezu sa izborom do 10 boja. Na taj način pruža Vam se mogućnost da osmislite originalan detalj koji želite da imate na sebi tokom hladne jeseni i zime. Za one kojima je ipak potreban dobar marketing za firmu moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme.

 

Za bilo koju soluciju da se odlučite sigurni smo da su šalovi vezeni prava stvar za Vas, jer osim što će Vas grejati i čuvati od hladnoće oni će i vrlo lepo izgledati na Vama. Visokim kvalitetom i tehnologijom osigurali smo trajnost boja veza pa smo zato sigurni da ćete postati još jedan od zadovoljnih kupaca i da ćete poželeti da u svom garderoberu ove šalove imate u mnogo većem broju.

 

Šalovi vezeni rade se u sopstvenoj proizvodnji sa izborom od preko 20 boja i nijansi pa se vrlo lepo i lako kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju. Radimo ih od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% koji je lak za održavanje i ima antipilling efekat tj. ne grudva se tokom pranja.

 

Uz izradu veza u 10 boja istaknite željeni detalj i osmislite originalnu ideju koju želite da imate ili ako je u pitanju poslovnost istaknite svoju firmu i reklamu u prvi plan na jednobojnim šalovima koji će biti pravi promoteri Vašeg poslovanja. Pokažite imidž i poslovnost i pokonite odevni dodatak kao što su šalovi vezeni svojim zaposlenima, poslovnim partnerima ili potrošačima koji će rado na sebi nositi Vaše šalove.