Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi za kafić

 

Šalovi za kafić rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Jesen i zima su periodi kada se najčešće i najviše nose odevni dodaci kao što su šalovi, pa tako ih možete upotrebiti u dobre reklamne svrhe jer je na njima moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vašeg lokala.

 

Šalovi za kafić se rade u sopstevnoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester sa izborom od preko 20 boja i nijansi pa ih je zato lako kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju. Pogodni su za nošenje kako uz poslovnu tako i uz sportsku i kežual varijantu.

 

Šalovi za kafić su pogodni za izradu reklamnog teksta ili logotipa i naziva firme pa će Vam ovi šalovi svakako poslužiti kao dobar promotivni materijal za Vaš ambijent koje možete pokloniti svojim zaposlenima i gostima. Sigurni smo da će ih rado nositi na sebi i biti Vaša reklama svuda i u svakom trenutku jer osim što lepo izgledaju, zbog materijala koji je površinske mase 320 g/m² izuzetno su topli, prijatni i mekani.

 

Izrada veza radi se u 10 boja čijom adekvatnom kombinacijom i izborom možete da izrađeni detalj istaknete na ovim jednobojnim šalovima. Tako ćete biti u prilici da Vaša reklama bude upadljiva ali pri tome i ne nametljiva tokom nošenja ovih šalova.

 

Neka sa ponosom Vaši zaposleni i Vaši gosti na sebi imaju artikal kao što su šalovi za kafić koje ćemo za Vas izraditi prema Vašim potrebama. Obradujte svoje zaposlene i goste poklonom kao što su šalovi za kafić koje će oni rado tokom hladne jeseni i zime nositi, a Vi ćete tako promovisati svoj kafić i imidž dobrog poslovanja.