Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi za restoran

 

Šalovi za restoran rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bilo da imate restoran u nekom ski centru ili u gradu, kako bi upotpunili zimsku idilu i atmosferu u svom restoranu biće Vam potrebni naši šalovi za restoran. Radimo ih u sopstvenoj proizvodnji pa ih lako možemo prilagoditi Vašim potrebama i željama.

 

Šalovi za restoran rade se od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m², laki su za održavanje i imaju antipilling efekat tj. ne grudvaju se tokom pranja. Šalovi za restoran rade se u preko 20 boja i nijasi pa se svakako lako uklapaju uz svaku odevnu kombinaciju.

 

Kako bi tokom jeseni i zime promovisali svoj restoran, na ovim šalovima moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva restorana koji se radi u vezu sa izborom do 10 boja. Šalovi za restoran biće idealan zimski poklon Vašim gostima ili poslovnim saradnicima koji će na sebi rado nositi Vašu reklamu i tako sa zadovoljstvom promovistati njihovo omiljeno mesto.

 

Izradom veza ne samo da ćete upotpuniti i oplemeniti izgled jednobojnog šala već ćete adekvatnom kombinacijom i izborom istaći i staviti u prvi plan Vaš željeni detalj. Neka šalovi za restoran pored dobrih specijaliteta postanu Vaša najbolja reklama i tako u hladnim zimskim danima privučete Vaše stare i nove goste da Vas redovno posećuju.