Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke kupiti

 

Sedeljke kupiti se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Bez obzira da li ste vlasnik nekog ugostiteljskog objekta ili želite da u svom domu obložite baštenske stolice, dvosede ili fotelje sigurni smo da ćemo uz sedeljke kupiti imati artikal prema svojim potrebama.

 

Sedeljke kupiti radimo u sopstvenoj proizvodnji u dimenzijama koje su Vama potrebne i odgovarajućeg oblika, sa mogućnošću izrade sedeljke sa naslonom, bez naslona ili sa odvojenim naslonom. Sedeljke kupiti punimo sunđerom koji je visokog kvaliteta i oblažemo ga meterijalom koji Vi izaberete i u boji koja je Vama potrebna.

 

Uz sedeljke kupiti moguća je izrada veza ili štampe detalja po Vašoj želji, a za one poslovnije moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme. Izrada veza radi se u 10 boja, a štampa u 6 boja pa uz adekvatan izbor i dobru kombinaciju možete vezeni ili štampani detalj dodatno istaći.

 

Vaše sedeljke kupiti ne samo da će lepo izgledati i da će dodatno ulepšavati Vaš ambijent, već će uz izradu promotivnog materijala Vaše sedeljke biti Vaša reklama dostupna svima i u svakom trenutku.

 

Neka se Vaša bašta izdvaja po nečemu kao što su sedeljke kupiti i sigurni smo da će privlačiti pažnju novih gostiju koji će sa zadovoljstvom uživati u Vašem ambijentu.