Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke naručiti

 

Sedeljke naručiti se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Kako bi bili u prilici da na jednom mestu dobijete sedeljke koje se mogu izraditi po Vašoj meri od materijala i u boji po Vašem izboru uz mogućnost izrade veza ili štampe na njima, mi smo se potrudili da Vam to omogućimo uz naše sedeljke naručiti.

 

Sedeljke naručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji pa smo zato u mogućnosti da po dezenu, obliku i vrsti materijala od koga ih radimo prilagodimo Vama. Sedeljke naručiti ispunjavamo visoko kvalitetnim sunđerom koji je otporan na deformacije tokom duže upotrebe i radimo ih sa naslonom, bez naslona ili sa posebnim naslonom.

 

Da bi Vam omogućili da uz sedeljke naručiti imate i odgovarajuću reklamu koja će Vašu firmu promovisati u svakom trenutku, želimo da Vam ponudimo izradu veza do 10 boja i štampe do 6 boja. Uz vez ili štampu možete na sedeljke naručiti imati reklamni tekst, logotip ili naziv Vaše firme.

 

Sigurni smo da će ove sedeljke naručiti kako po izrađenom vezu i štampi tako i po udobnosti privlačiti pažnju i potrebu da svi provode vreme u Vašem ambijentu. Neka Vaš ugostiteljski objekat osim po kvalitetu usluge bude prepoznatljiv i po prijatnosti i udobnosti tokom boravka Vaših gostiju, a sve to uz naše sedeljke kupiti koje ćemo za Vas da izradimo po Vašoj meri i Vašim potrebama.