Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke po porudžbini

 

Sedeljke po porudžbini se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke po porudžbini se rade u sopstvenoj proizvodnji pa ih lako možemo prilagoditi Vašim potrebama po pitanju vrste materijala, boje i odgovarajućih dimenzija. Sedeljke po porudžbini punimo sunđerom koji je visokog kvaliteta i čijim smo kvalitetom osigurali da se sedeljke ne deformišu nakon duže upotrebe.

 

Sedeljke po porudžbini se najčešće koriste u ugostiteljstvu za oblaganje baštenskih stolica, dvoseda ili fotelja, ali ih možete poručiti i za sopstvene potrebe ako želite da u svom ambijentu imate naše sedeljke. Pošto ih radimo po Vašim dimenzijama moguća je izrada sedeljki po porudžbini sa naslonom, bez naslona ili sa posebnim naslonom.

 

Kako bi sedeljke po porudžbini migli dodatno da oplemenite i ulepšate nekim detaljem po Vašoj želji, uz ove sedeljke dobijate i priliku da željeni detalj izradite u vezu ili štampi. Vez je moguć do 10 boja, a štampa do 6 boja pa se zato prepustite mašti i osmislite original detalj za Vaše sedeljke po porudžbini.

 

Za one kojima su ipak ove sedeljke potrebne i kao reklamni materijal nudimo izradu reklamnog teksta, logoitpa ili naziva Vaše firme. Tako ćete biti u prilici da svoju firmu promovišete na jedan ne nametljiv način koji će Vaši potrošači i korisnici usluga rado da prihvate.