Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke poručiti

 

Sedeljke poručiti se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sigurne ste se puno puta pitali da li je moguće na jednom mestu poručiti sedeljke po svom izboru materijala i dezena i pri tom dobiti uz to i odgovarajući željeni oblik koji će tačno odgovarati Vašim baštenskim stolicama, foteljama ili dvosedima. Da, moguće je uz naše sedeljke poručiti koje ćemo baš po Vašoj meri i potrebama izraditi za Vas.

 

Sedeljke poručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od materijala koji Vi izaberete i u boji koja Vam je potrebna, a punimo ih sunđerom čijim smo kvalitetom osigurali da se ove sedeljke ne deformišu tokom upotrebe. Radimo ih po Vašim dimenzijama i prema obliku koji Vam odgovara, pa je tako moguća izrada sedeljki sa naslonom, bez naslona ili sa pojedinačnim naslonom.

 

Sedeljke poručiti pogodne su za izradu reklamnog teksta logotipa ili naziva firme u vezu ili štampi. Izrada veza moguća je u 10 boja, a štampe u 6 boja pa Vam se tako pruža prilika da osmislite originalan detalj koji želite da imate na ovim sedeljkama.

 

Uz izradu reklame, sedeljke poručiti postaće Vaša najbolja reklama koja će promovisati Vaše poslovanje i imidž Vaše firme. Tako ćete uz sedeljke poručiti imati istovremeno i udobnost i reklamu koja će biti primetna i privlačiti nove posetioce i korisnike usluga.