Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke reklamne

 

Sedeljke reklamne se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke reklamne mogu biti Vaša najbolja reklama koja će biti dostupna svakodnevno i u svakom trenutku i u moru ljudi koji se nađu u blizini Vašeg ugostiteljskog objekta mamiće nove goste koji će poželeti da se prepuste udobnosti Vašeg baštenskog nameštaja obloženih ovim sedeljkama.

 

Sedeljke reklamne se rade u sopstvenoj proizvodnji i lako ih možemo prilagoditi Vašim potrebama po pitanju dimenzija, materijala i boje ovih sedeljki, tako da je na Vama samo osmislite od kog materijala i u kojoj boji želite da ih za Vas uradimo. Sedeljke reklamne ispunjene su sunđerom koji je visokog kvaliteta kojim smo obezbedili udobnost i prijatnost tokom sedenja, ali i da se tokom duže upotrebe ove sedeljke ne deformišu.

 

Kako sedeljke reklamne trebaju da budu Vaš promotivni materijal na njima u vezu ili štampi moguća je izrada reklamog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme. Vez je moguć u 10 boja, a štampa u 6 čime čijom kombinacijom dodatno možete da istaknete željeni reklamni detalj na ovim sedeljkama.

 

Pokažite imidž svog ambijenta i privucite pažnju novim gostima i korisnicima usluga a sve to uz naše sedeljke reklamne koje ćemo za Vas da izradimo. Na Vama je samo da osmislite original reklamni detalj koji će da predstavlja Vašu firmu i delatnost kojom se bavite a visoko kvalitetnom tehnologijom i trajnošću boja veza i štampe ćemo sedeljke reklamne uraditi po Vašoj želji.