Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Sedeljke sa logom

 

Sedeljke sa logom se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke sa logom rade se u sopstvenoj proizvodnji i najčešće se koriste u ugostiteljstvu za obalganje baštenskih stolica, fotelja i dvoseta. Sedeljke sa logom punjene su sunđerom koji se odlikuje visokim kvalitetom i obalžemo ih materijalom koji Vi izaberete i u boji koju Vi želite. Osim toga u prilici smo da ih radimo po dimenzijama i obliku koji je Vama potreban, a mogu se raditi sa naslonom, bez naslona ili sa posebnim naslonom.

 

Sedeljke sa logom se odlikuju udobnošću i prijatnošću a uz mogućnost izrade logotipa u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja ove sedeljke dodatno možete oplemeniti i ulepšati. Sedeljke sa logom ne samo da će lepo i dekorativno izgledati na Vašem baštenskom nameštaju već će biti i Vaša reklama koja će promovisati Vaš ambijent u svakom trenutku.

 

Uz sedeljke sa logom bićete u prilici da svoju firmu predstavite novim korisnicima usluga i tako im pokažete koliko brinete ne samo o udobnosti već i o dobrom marketingu svoje firme.

 

Uz veliki izbor i velike mogućnosti koje Vam nudimo sigurno smo da ćete biti zadovoljni našom uslugom i da ćete postati još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca sedeljke sa logom. Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim željama i potrebama a mi ćemo se kvalitetnom tehnologijom i izradom veza i štampe potruditi da Vam obezbedimo adekvatan proizvod.