Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke sa nazivom firme

 

Sedljke sa nazivom firme se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Ako se bavite nekom ugostiteljskom delatnošću i potrebno Vam je da svoju firmu istaknete u prvi plan kako bi uspeli da pospešite svoje poslovanje i proširite krug svojih korisnika, sigurni smo da su sedeljke sa nazivom firme pravi izbor za Vas.

 

Kako se sedeljke najčešće koriste za oblaganje baštenskih stolica, fotelja i dvoseda uz izradu naziva firme bićete u prilici da budete primećeni i tako privučete nove korisnike usluga da Vas posete. Izrada naziva firme može se raditi u vezu do 10 boja i u štampi do 6 boja čijim adekvatnim izborom i kombinacijom možete dodatno istaći vezeni ili štampani detalj na ovim sedeljkama.

 

Sedeljke sa nazivom firme rade se u sopstvenoj proizvodnji od materijala i u boji koju Vi želite i koju Vi izaberete. Punimo ih visoko kvalitetnim sunđerom otpornim na deformisanje i radimo ih po obliku koji je Vama odgovarajući, pa se tako ove sedeljke mogu raditi sa naslonom, bez naslona ili sa posebnim naslonom.

 

Neka Vaša firma i delatnost kojom se bavite budu prepoznatljivi uz naše sedeljke sa nazivom firme koje ćemo za Vas izraditi po Vašoj meri i prema Vašim potrebama. Na Vama je samo da nam se obratite a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše ukazano poverenje i sedeljke sa nazivom firme izradimo po Vašoj želji.