Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke sa nazivom kluba

 

Sedeljke sa nazivom kluba se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Ako imate neki ugosteiteljski objekat u okviru sportskog kluba ili u okviru sportskih terena gde Vas redovno posećuju članovi kluba, sportisti ili vatreni navijači, sigurni smo da će Vam onda biti neophodne naše sedeljke sa nazivom kluba.

 

Sedeljke sa nazivom kluba rade se u sopstvenoj proizvodnji, punimo ih visoko kvalitetnim sunđerom otpornim na deformacije tokom upotrebe. Sedeljke sa nazivom kluba radimo od materijala i u boji po Vašoj želji i izboru pa ih tako možete lako prilagoditi bojama kluba.

 

Sedeljke sa nazivom kluba osim što služe da se njima oblože baštenske stolice, fotelje i dvosedi, one mogu poslužiti i kao dobar reklamni materijal jer uz izradu naziva kluba one će promovisati klub tokom svakodnevne posete gostiju.

 

Izrada naziva kluba moguća je u vezu do 10 boja i u štampi do 6 boja čime Vam se pruža mogućnost da boje svoga kluba istaknete na ovim sedeljkama. Tako ćete biti u prilici da uz sedeljke sa nazivom kluba zainteresujete nove članove da Vam se pridruže i da se aktivno bave sportom.

 

Pokažite koliko brinete o imidžu svoga kluba i koliko želite da svojim sportistima i njihovim navijačima omogućite udobnost i prijatnost dok se odmaraju u Vašem ambijentu.