Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke sa štampom

 

Sedeljke sa štampom se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke sa štampom su proizvod iz sopstvene proizvodnje i pogodne su za obalganje stolica, batenskih fotelja i dvoseda, pa se zato najčešće koriste u ugostiteljstvu ili za lične potrebe.

 

Sedeljke sa štampom punimo sunđerom i oblikujemo prema Vašim dimenzijama i potrebama, pa tako mogu biti sedeljke sa naslonom, bez naslona ili sa odvojenim naslonom. Sedeljke sa štampom radimo od materijala po Vašem izboru i u boji po Vašoj želji čime možemo da zadovoljimo Vaše potrebe za estetikom i dizajnom.

 

Na ovim sedeljkama moguća je izrada štampe u 6 boja čime bi ste dodatno osvežili i upotpunili izgled sedeljki. U štampi je moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme čime bi ste imali reklamu koja bi bila dostupna u svakom trenutku ili nekog drugog detalja po Vašoj želji koji želite da imate na sedeljkama.

 

Kao dobar reklamni materijal sedeljke sa štampom su svakako pravi izbor jer ćete kroz njih pokazati svoje poslovanje i marketing svoje firme i tako zainteresovati nove korisnike za svoje usluge.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo, pa tako da je na Vama samo da osmilsite kakav štampani detalj želite da imate i kakvog oblika i dezena želite da izgledaju Vaše sedeljke.