Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke sa vezom

 

Sedeljke sa vezom se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Bilo da imate neki ugostiteljski objekat ili da Vam je potrebno da u svojoj firmi u čekaonici ili kancelariji obložite svoje stolice, dvosede i fotelje sigurni smo da su naše sedeljke sa vezom prava stvar za Vas. Uz naše sedeljke sa vezom ne samo da ćete dobiti adekvatan proizvod za svoju firmu već možete i na njima da imate svoju reklamu koja će biti dostupna svima.

 

Sedeljke sa vezom pogodne su za izradu reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme sa izborom od 10 boja čijom adekvatnom kombinacijom i izborom boja možete dodatno istaći svoju reklamu i staviti firmu u prvi plan.

 

Sedeljke sa vezom rade se u sopstvenoj proizvodnji od materijala koji Vi izaberete u boji po Vašoj želji. Radimo ih u dimenzijama koje su Vama potrebne, pa tako mogu biti sa naslonom, bez naslona ili sa odvojenim naslonom. Punimo ih sunđerom i izuzetno su prijatne i udobne za sedenje, a kvalitetom sunđera smo obezbedili da se ove sedeljke tokom duže upotrebe ne deformišu.

 

Na vama je samo da osmislite željeni detalj koji ćemo za Vas u vezu da izradimo i da odaberete materijal i boje od kojih želite da Vam sedeljke sa vezom izradimo.