Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke štampane

 

Sedeljke štampane se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke štampane se rade u sopstvenoj proizvodnji i mogu biti dobar reklamni materijal ili se u štampi na njima može izraditi neki željeni detalj koji će dodatno osvežiti i ulepšati ove sedeljke. Izrada štampe moguća je u 6 boja pa tako možete lako da istaknete željeni detalj ili svoju reklamu.

 

Kako su sedeljke štampane namenjene za oblaganje baštanskog nameštaja, kao što su stolice, fotelje ili dvosedi radimo ih po Vašoj specifikaciji da bi ih lakše prilagodili Vašim potrebama. Moguća je izrada sedeljki sa naslonom, bez naslona ili sa posebnim naslon. Sedeljke štampane punjene su sa sunđerom koji osim udobnosti svojim visokim kvalitet osigurava da se sedeljke posle duže upotrebe ne deformišu.

 

Sedeljke štampane oblažu se materijalom po Vašem izboru u boji koja je Vama potrebna. Osvežite svoj ambijent uz naše sedeljke štampane i ako imate neki ugostiteljski objekat sigurni smo da će te uz njih privući pažnju i da će svako poželeti da se udobno smesti i uživa u atmosferi Vašeg ambijenta.

 

Na sedeljke štampane moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme u štampi čime ćete dodatno ove sedeljke napraviti da budu Vaš promotivni materijal koji će Vašu firmu predstavljati i promovisati na jedan lep, zanimljiv i ne nametljiv način. Neka Vaša reklama bude prepoznatljiva i neka privlači pažnju u svakom trenutku a sve to uz naše sedeljke štampane koje ćemo za Vas izraditi po Vašoj meri i Vašim potrebama.