Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke štamparija

 

Sedeljke štamparija se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke štamparija su proizvod iz sopstvene proizvodnje koje izrađujemo po Vašoj meri i obliku koji je Vama potreban. Sedeljke štamparija punimo sunđerom i oblažemo materijalom koji Vi izaberete i u boji po Vašoj želji. Pogodne su za oblaganje stolica, beštenskih fotelja i dvoseda.

 

Sedeljke štamparija pogodne su za izradu štampe do 6 boja čime ćete dodatno oplemeniti i osvežiti izgled ovog proizvoda. Štampani detalj se radi po Vašoj želji, a moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme ili nekog drugog detalja koji želite da istaknete.

 

Sedeljke štampaija ne samo da će Vam biti potrebne kako bi obezbedili odgovarajuće uslove za komotitet i prijatnost tokom sedenja već mogu biti i Vaša reklama uz izradu štampe. Tako će Vaša reklama biti dostupna svima i u svakom trenutku i sigurni smo da će je svi primetiti.

 

Sedeljke štamparija pogodne su za ugostiteljstvo, ali se mogu koristiti i za lične potrebe kako bi osvežili svoj ambijent ili kako bi u firmi svoj poslovni prostor ulepšali i istakli svoju reklamu i delatnost kojom se bavite. Neka Vaši poslovni partneri osim udobnosti tokom sedenja u Vašoj firmi osete i prijatnu atmosferu i toplinu a pri tome i primete Vašu želju za napredovanjem i dobrim marketingom.