Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke štampati

 

Sedeljke štampati se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke štampati su još jedan od naših mnogobrojnih proizvoda iz široke ponude na kome je moguća izrada u štampi detalja po Vašoj želji. Ove sedeljke štampati se mogu koristiti za lične potrebe kao i za potrebe u ugostiteljstvu za oblaganje beštenskih stolica, dvoseda ili fotelja.

 

Sedeljke štampati punimo sunđerom koji je visokog kvaliteta i oblažemo materijalom koji Vi izaberete i u boji po Vašoj želji. Tako Vam se pruža mogućnost da dobijete sedeljke po obliku koji Vaša odgovara i u dezenu i materijali koji želite da imate.

 

Na sedeljke štampati imate priliku da odštampate željeni detalj sa izborom od 6 boja čijom kominacijom možete dobiti detalj koji će izgledati efektno i unikatno. U štampi je takođe moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme i tako dobijete reklamu dotupnu svima u svakom trenutku.

 

Sigurni smo da će sedeljke štampati lepo izgledati na Vašem nameštaju i da ćete imati adekvatan promotivni materijal za svoju firmu kroz koji ćete pokazati imidž i dobro poslovanje firme.

 

Neka Vaša reklama privlači goste da se udobno smeste i uživaju u Vašim baštama a sve to uz pomoć sedeljke štampati. Osvežite svoj prostor i ulepšajte ambijent u kome će se svi osećati prijatno. Na Vama je samo da osmislite detalj koji želite da imate na ovim sedeljkama kao i boju i materijal od koga želite da budu izađene, a mi ćemo sedeljke štampati izraditi po Vašoj meri i potrebama.