Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke vezene

 

Sedeljke vezene se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke vezene se rade u sopstvenoj proizvodnji i koriste se za oblaganje baštenskih stolica, fotelja ili dvoseda pa se zato mogu koristiti u ugostiteljstvu ili za lične potrebe. Sedeljke vezene ispunjene su sunđerom čijim smo visokim kvalitetom osigurali da se ove sedeljke tokom duže upotrebe ne deformišu.

 

Kako bi bili u prilici da dobijete željeni oblik sedeljki, mi sedeljke vezene radimo po Vašoj specifikaciji tj. po obliku ih prilagođavamo Vašim potrebama. Osim toga u prilici ste i da sami birate materijal od koga ćemo raditi sedeljke vezene za Vas, a naravno radimo ih u boji po Vašem izboru.

 

Sedeljke vezene se mogu raditi sa naslonom, bez naslona ili sa posebnim naslonom. Uz naručivanje ovih sedeljki imate mogućnost i da detalj po Vašoj želji uradimo u vezu sa izborom do 10 boja, pa tako možete osmisliti originalnu ideju koju želite da za Vas uradimo. Za one kojima su ipak sedeljke vezene potrebne i kao vid reklame, moguća je izrada reklamnog teksta, logoitpa ili naziva firme.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo kako same sedeljke vezene tako i trajnost boja i kvalitet izrađenog veza na njoj. Osmislite originalan detalj ili reklamu koju želite za Vas da izradimo i tako postanite prepoznatljivi po ovim sedeljkama.