Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke vezti

 

Sedeljke vezti se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Ako želite da svoje baštenske stolice, dvosede ili fotelje obložite sedeljkama po Vašem izboru boja i dezena kao i oblika po Vašoj želji, onda su sedeljke vezti pravi izbor za Vas. Sedeljke vezti se rade u sopstvenoj proizvodnji od materijala koji Vi izaberete i boji koja je Vama potrebna. Osim toga uz njih Vam se pruža mogućnost izrade veza u 10 boja detalja po Vašoj želji.

 

Sedeljke vezti ne samo da će lepo izgledati već će biti i vrlo udobne i prijatne za sedenje, jer ih punimo sunđerom čijim kvalitetom smo osigurali da se posle duže upotrebe sedeljke ne deformišu. Uz sedeljke vezti dobićete i reklamu koja će biti vidljiva u svakom trenutku, uz izradu reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme.

 

Reklama koju budete u vezu uradili na ovim sedeljkama ne samo da će dodatno osvežiti i ulepšati ove sedeljke vezti već će i Vašu firmu istaći u prvi plan i biti pravi promoteri Vašeg poslovanja.

 

Obezbedite svojim gostima i korisnicima usluga udobnost i prijatnost tokom sedenja u Vašem lokalu ili Vašoj kancelariji uz sedeljke vezti a mi smo sigurni da će oni poželeti da Vas redovno posećuju i budu Vaši verni gosti i potrošači.

 

Na Vama je da osmislte kakav originalan detalj za Vas možemo da izradimo i da odaberete boju i materijal od koga želite da Vam uradimo sedeljke vezti.