Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke za bazene

 

Sedeljke za bazene se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke za bazene su proizvod iz širokog asortimana naših proizvoda koji radimo u sopstvenoj proizvodnji i mogu se koristiti za oblaganje ležaljki za plažu ili za oblaganje stolica u ugostiteljskom objektu u okviru bazena. Sedeljke za bazene rade se od materijala koji Vi izaberete i u boji koja Vam je potrebna, sa izradom u veličini i obliku po Vašoj specifikaciji.

 

Sedeljke za bazen punjene su sunđerom koji ne samo da se odlikuje udobnošću već i visokim kvalitetom koji ne dozvoljava da se ove sedeljke posle duže upotrebe deformišu. Na ove sedeljke za bazen moguća je izrada veza ili štampe i na taj način bićete u prilici da imate reklamu koja će biti izložena pogledima Vaših gostiju u svakom trenutku. U vezu ili štampi na sedeljke za bazen moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme.

 

Vez je moguć u 10 boja, a štampa u 6 boja čijom kombinacijom i adekvatnim izborom dodatno možete istaći svoju reklamu i tako na jedan ne nametljiv i zanimljiv način budete dostupni svojim korisnicima usluga.

 

Uz naše sedeljke za bazen sigurni smo da će te svojim gostima i korisnicima usluga obezbediti visok stepen udobnosti i prijatnosti tokom boravka kod Vas zbog čega će oni rado poželeti da budu Vaši stalni posetioci.

 

Pokažite im koliko brinete da ostavite utisak profesionalizma i visok stepen usluga u svom ambijentu uz naše sedeljke za bazen. Samo nam se obratite sa svojim potrebama i željama a mi ćemo se potruditi da sedeljke za bazen izradimo po Vašoj meri.