Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke za firmu

 

Sedeljke za firmu se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke za firmu su najpre namenjene za ugostiteljske objekte ali se mogu koristit i u drugim delatnostima za oblaganje nameštaja kao što su stolice, baštenske fotelje ili dvosedi. U prilici smo da sedeljke za firmu izradimo po Vašoj meri i obliku koji Vam je potreban sa mogućnošću da se rade od materijala i u boji po Vašem izboru.

 

Sedeljke za firmu punimo visoko kvalitetnim sunđerom koji osim što omogućava udobnost takođe obezbeđuje da se sedeljke ne deformišu tokom duže upotrebe. Pošto se sedeljke za firmu mogu raditi po Vašim merama, možete imati sedeljke sa naslonom, bez naslona ili sa odvojenim naslonom.

 

Osim što će ove sedeljke za firmu biti udobne one mogu biti dobar reklamni materijal jer je na njima moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme u vezu ili štampi. Izrada veza radi se do 10 boja, a štampa do 6 boja pa tako imate veliki izbor mogućnosti i kombinacija kojima možete dodatno da istaknete vezeni ili štampani detalj.

 

Sedeljke za firmu uz izradu veza ili štampe promofisaće Vašu firmu i delatnost kojom se bavite tokom svakodnevnog kontakta sa klijentima ili gostima koji Vas svakodnevno posećuju. Tako ćete biti u prilici da se na jedan ne nametljiv način predstavite svojim potrošačima i korisnicima usluga, ali i da prikažete jedinstven imidž svoje firme i svog poslovanja.