Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke za kafić

 

Sedeljke za kafić se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Ako ste vlasnik kafića i želite da svoju letnju baštu osvežite novim sedeljkama za baštenske stolice, fotelje ili dvosede onda su sedeljke za kafić iz našeg asortimana prava stvar za Vas.

 

Osim što ćete uz kupovinu sedeljke za kafić biti u prilici da izaberete materijal i dezen od koga ćemo ih uraditi za Vas, moći ćemo i da ih uradimo u kroju i dimenzijama koje su Vama potrebne, bilo da su u pitanju sedeljke sa naslonom, bez naslona ili sa odvojenim naslonom.

 

Sedeljke za kafić su ispunjene su sunđerom koji je visokog kvaliteta i ne deformiše se tokom duže upotrebe, a takođe obezbeđuju udobnost i prijatnost tokom sedenja. Na ovim sedeljkama moguća je izrada veza ili štampe nekog detalja po Vašoj želji čime ćete dodatno ulepšati i osvežiti izgled ovi sedeljki.

 

Osim toga sedeljke za kafić mogu biti i Vaš pravi promotivni materijal i da predstavljaju Vaš kafić gostima koji Vas poseđuju jer na njima se može u vezu ili štampi izraditi reklamni tekst, logotip ili naziv Vašeg kafića. Vez je moguć u 10 boja, a štampa u 6 boja čijom adekvatnom kombinacijom dodatno možete da istaknete željeni detalj.

 

Neka Vaša letnja bašta bude prepoznatljiva u moru drugih bašti i tako privuče nove goste koji će sa zadovoljstvom uživati u Vašem ambijentu, a sve to uz pomoć naše sedeljke za kafić.