Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke za restoran

 

Sedeljke za restoran se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke za restoran su proizvod iz naše široke ponude koji možete koristiti u svom restoranu za oblaganje baštenskih stolica, fotelja ili dvoseda i tako dodatno osvežite svoj ambijent i upotpunite prijatnu atmosferu.

 

Sedeljke za restoran ispunjene su sunđerom koji je visokog kvaliteta i koji ne dozvoljava da se ove sedeljke posle duže upotrebe deformišu. Kako bi sedeljke izradili prema Vašim potrebama, možemo ih raditi u dimenzijama koje su Vama potrebne, sa nalonom, bez naslona ili sa posebnim naslonom, od materijala po Vašem izboru i u boji koja je Vama potrebna.

 

Ove sedeljke za restoran ne samo da će biti udobne za Vaše goste već će i privlačiti pažnju i poglede jer na njima možete da u vezu ili štampi izradite detalj po Vašoj želji. Bilo da je u pitanju reklamni tekst, logotip ili naziv firme ili možda nešto drugo što želite da karakteriše Vaš restoran, mi ćemo svakako naprednom tehnologijom i kvalitetom opravdati Vaše ukazano poverenje.

 

Neka sedeljke za restoran budu Vaši promoteri poslovanja i neka pored dobrih specijaliteta pruže Vašim gostima potpuni ugođaj i prijatnost. Na Vama je samo da nam se obratite sa Vašim željama i potrebama a mi ćemo se potruditi da sedeljke za restoran budu izrađene po Vašoj meri i tako postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.