Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke za školu

 

Sedeljke za školu se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke za školu rade se u sopstvenoj proizvodnji i mogu biti višenamenske jer su pogodne za oblaganje školiskih stolica ili za oblaganje stolica ako u okviru škole imate kantinu ili dnevni boravak. Na taj način svojim učenicima obezbedićete udobno sedenje tokom nastave i boravka u školi čime ćete doprineti da se na časovima osećaju prijatno i da sa pažnjom prate nastavu i time doprinesete boljim rezultatima u učenju.

 

Sedeljke za školu punjene su sunđerom čijim smo kvalitetom osigurali udobnost ali i da se tokom duže upotrebe ove sedeljke ne deformišu. Radimo ih u obliku po Vašoj specifikaciji i mogu biti sa naslonom, bez naslona ili sa odvojenim naslonom. Prilikom naručivanja bićete u prilici da sedeljke za školu naručite da budu izrađene od materijala i u boji koju Vi želite.

 

Na sedeljke za školu moguća je izrada veza ili štampe čime bi ste dodatno osvežili i ulepšali ove sedeljke. Vez je moguć u 10 boja, a štampa u 6 boja pa tako dodatno možete da istaknete željeni detalj u vezu ili štampi. Vezeni ili štampani detalj na sedeljke za školu može biti i naziv ili logotip škole.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo kako samih sedeljki tako i vezenog i štampanog materijala na njima, pa Vas zato očekujemo da postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca. Uz sedeljke za školu svakako ćete priuštiti svojim učenicima udobnost sedenja i na taj način ćete pokazati koliko brinete o njima i njihovom zdravlju kao i koliko Vam je bitno da se tokom boravka u Vašoj ustanovi osećaju prijatno i komotno.