Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke kupiti

 

Trenerke kupiti – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Ako želite da posedujete u svom garderoberu nešto jedinstveno i unikatno ili želite da svojim zaposlenima priuštite udobnost i komotitet tokom radnih obaveza – tu su za Vas trenerke kupiti koje se nalaze u našem širokom asortimanu proizvoda.

 

Uz trenerke kupiti pruža Vam se mogućnost izrade u vezu ili štampi svega onoga što Vi osmislite, bilo da je u pitanju reklama u vidu reklamnog teksta ili neki detalj u slici svojstven samo Vama.

 

Trenerke kupiti garantuju udobnost, lako održavanje i kvalitet materijala jer se rade od visoko kvalitetne mešavine pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Izuzetno su funkcionalne i za svaku priliku jer na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom.

 

Trenerke kupiti se rade u više od 20 boja i nijansi, sa izradom veza u 10 boja i štampe do 6 boja, što pruža izbor i mogućnost kombinovanja prema potrebama i želji kupaca.

 

Izrada reklamnog materijala u slici ili tekstu može da se radi u vezu ili štampi na trenerke kupiti i na taj način učinite da Vaša reklama bude dostupna svima i u svakom trenutku.

 

Sigurni smo u svoj kvalitet izrade trenerke kupiti kao i trajnost boja veza ili štampe koji se radi na njima. Obratite nam se sa svojim idejama i postanite još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.