Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke naručiti

 

Trenerke naručiti – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

U želji da pospešite svoje poslovanje i marketing svoje firme svakako će Vam biti neophodne trenerke naručiti koje se nalaze u našem širokom asortimanu proizvoda. S obzirom na to da su trenerke najčešći odevni predmet tokom cele godine, trenerke naručiti će biti Vaš glavni adut u reklamiranju.

 

Trenerke naručiti su uvek rado nošene bilo da su u putanju deca ili odrasli jer se rade u veličinama za decu, muškarce i žene. Prema Vašim potrebama trenerke naručiti se rade u više od 20 boja, mogućnost izrade veza je do 10 boja i štampe do 6 boja.

 

Trenerke naručiti se rade od visoko kvalitetnog materijala koji u sebi sadrži mešavinu pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom koji se radi u istoj boji kao i trenerka.

 

Pošto su u pitanju donji delovi, trenerke naručiti se mogu lepo i lako kombinovati sa ostatkom robe iz našeg asortimana kao štu su duksevi, prsluci, majice i sl.

 

Učinite da Vaša reklama bude vidljiva i primećena svuda. Ostavite jedinstven utisak na Vaše stalne i buduće potrošače ili jednostavno obradujte Vaš kolektiv izuzetnim poklonom i obratite nam se za trenerke naručiti.

 

Sigurni smo u kvalitet i trajnost proizvoda i boja veza i štampe na njima i da će se zbog svoje udobnosti i funkcionalnosti trenerke naručiti naći i u Vašoj firmi.