Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke po porudžbini

 

Trenerke po porudžbini – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Trenerke po porudžbini omogućiće da ostvarite svoje ideje i zamisli kako bi pospešili poslovanje svoje firme uz dobar marketing. Uz naš stručni kadar i trenerke po porudžbini koje se nalaze u našoj ponudi Vaše ideje se mogu ostvariti.

 

Na trenerke po porudžbini moguća je izrada reklamnog teksta ili logotipa Vaše firme u vezu ili štampi uz zavisnosti od Vaših želja i potreba. Vez na trenerke po porudžbini se radi do 10 boja a štampa do 6 boja što će Vam pružiti mogućnost da budete što kreativniji u osmišljavanju svoje reklame koju želite da uradite.

 

Trenerke po porudžbini su višenamenske bilo da želite da one budu svakodnevni odevni predmet Vaših zaposlenih, neobičan poklon ili promotivni materijal. U ponudi su donji delovi trenerke po porudžbini koje se rade u više od 20 boja i nijansi, na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom.

 

Trenerke po porudžbini obezbeđuju izuzetnu udobnost i lakoću nošenja jer se rade od kvalitetne mešavine pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Moguće ih je poručiti u veličinama za decu, žene i muškarce.

 

Posetite nas na našem sajtu i poručite naše trenerke po porudžbini koje će svi rado nositi i koje će zbog svoj dizajna i kvaliteta biti svuda primećene.