Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke poručiti

 

Trenerke poručiti – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Trenerke poručiti je jedan od mnogobrojnih proizvoda iz naše široke ponude koje možete poručiti prema svojim željama i potrebama uz mogućnost izrade veza ili štampe na njima. Mogućnost izrade veza do 10 boja i štampe do 6 boja, pruža mogućnost da osmislite originalni logo ili reklamni tekst Vaše firme.

 

Kvalitet izrade trenerke poručiti je na visokom nivou jer se rade od mešavine koja je laka za održavanje, 45% pamuk i 55% poliester, 320 g/m². U izradi su donji delovi trenerke poručiti koje na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom. Izuzetno su komotne, lagane i udobne za nošenje, a vrlo lepo se kombinuju sa ostatkom robe iz naše ponude proizvoda.

 

Trenerke poručiti se rade u više od 20 boja i brojevima za decu i odrasle. Bilo da želite da u svom garderoberu imate nešto jedistveno ili da u svojoj firmi uvedete određene standarde oblačenja, svakako su tu za Vas trenerke poručiti koje mogu da ispune Vaša očekivanja.

 

Trenerke poručiti se mogu nositi tokom cele godine, a izradom reklamnog teksta ili logotipa uspećete da budete prepoznatljivi i dostupni gde god da se pojavite.