Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke reklamne

 

Trenerke reklamne – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Iz naše široke ponude proizvoda predstavljamo Vam trenerke reklamne koje se mogu koristiti u promotivne i reklamne svrhe uz mogućnost izrade veza ili štampe. U pitanju su donji delovi trenerke reklamne koje se mogu kombinovati sa ostatkom robe iz našeg asortimana kao što su reklamne majice, duksevi i dr.

 

Trenerke reklamne se rade u sopstvenoj proizvodnji od vioko kvalitetnog materija, mešavine pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, na karajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom, a u struku se nalazi učkur i elastična traka.

 

Izuzetno su funkcionalne, udobne i lake za nošenje, a izbor boja od 20 nijansi omogućava lako kombinovanje sa ostatkom garderobe. Zbog izuzetnog kvaliteta i trajnosti boja svi će ih rado nositi i rado biti Vaša pokretna reklama.

 

Obratite nam se sa idejom u vezi logotipa ili reklamnog teksta Vaše firme i mi ćemo se potruditi da ostvarimo Vaša očekivanja i učinimo da Vaše trenerke reklamne postanu jedinstvene i prepoznatljive.

 

Vez na trenerke reklamne je moguć do 10 boja, a štampa do 6 boja što će Vam omogućiti da osmislite reklamni materijal koji će izgledati vrlo unikatno i originalno.