Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke sa logom

 

Trenerke sa logom – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Trenerke sa logom su iz asortima naših proizvoda koji se najčešće koriste u reklamne svrhe sa izradom logotipa Vaše firme u vezu ili štampi. Uz izradu logotipa Vaše firme na trenerke sa logom možete uvek imati adekvatan poklon za Vaše poslovne partnere, verne potrošače ili buduće korisnike Vaših usluga.

 

Obradujte svoje radnike i omogućite im da se u svom radnom okruženju osećaju prijatno uz nošenje trenerke sa logom. Osim što će se oni lepo i prijatno osećati u njima, uspećete da imate reklamu koja će svima privlačiti pažnju.

 

Trenerke sa logom su lake za održavanje i postojanih boja jer se rade od kvalitetne mešavine pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². U izradi su donji delovi trenerke sa logom koje imaju učkur i elastičnu traku u struku, džepove sa strane i na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom.

 

Izbor boja do 20 nijansi svakako će olakšati kombinovanje sa ostatkom garderobe kao i uklapanje u poslovni prostor i potrebe Vaše firme. Izrada logotipa u vezu je dostupna u 10 boja, a u štampi do 6 boja što može ispuniti Vaša očekivanja i želje.

 

Ostavite jedinstven pečat svog poslovanja na naše trenerke sa logom i uz našu stručnu pomoć ostvarite svoje ideje i zamisli. Na Vama je samo da nam se obratite, a mi ćemo se svakako potruditi da kupovinom trenerke sa logom Vas uvrstimo u krug naših zadovoljnih korisnika.