Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke sa nazivom firme

 

Trenerke sa nazivom firme – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Trenerke sa nazivom firme su proizvod koji se izrađuje u sopstvenoj proizvodnji od kvalitetnog materijala mešavine pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Izuzetno su funkcionalne i višenamenske, a na sebi trenerke sa nazivom firme imaju džepove sa strane, na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom i elastičnu traku i učkur u struku. U ponudi su modeli za decu i odrasle.

 

Zbog svoje izuzetne udobnosti, lakoće nošenja i kvaliteta materijala od koga se izrađuju, trenerke sa nazivom firme mogu postati svakodnevni odevni predmet Vaših zaposlenih tokom radnih obaveza. Osim što ćete uspeti da omogućite Vašim radnicima komotitet i udobnost izradom naziva firme u vezu ili štampi na trenerke sa nazivom firme, imaćete reklamu koja će biti primećena tokom kontakta sa potrošačima. Na taj način uz trenerke sa nazivom firme ostavićete jedinstven utisak poslovnosti i ozbiljnosti Vaše firme.

 

Trenerke sa nazivom firme rade se u više od 20 boja i nijansi sa vezom u 10 boja i štampi u 6 boja, čijim izborom se mogu uklopiti u Vaš poslovni prostor, a ujedno i očuvati ozboljnost poslovanja.

 

Zašto ne bi ste i Vi imali svoje trenerke sa nazivom firme i sa ponosom se predstavili svojim novim potrošačima ili budućim poslovnim partnerima na jedan vrlo zanimljiv i inovativan način.