Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke sa nazivom kluba

 

Trenerke sa nazivom kluba – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Trenerke su sastavni deo svakog sportskog kluba, one ostavljaju jedinstvenu sliku na sve ljubitelje sporta. Za Vas iz svoje bogate ponude izdvajamo trenerke sa nazivom kluba. U pitanju su donji delovi trenerke sa nazivom kluba koje se rade od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku i rebrasti render sa likrom na krajevima nogavica.

 

Mogućnost izrade trenerke sa nazivom kluba u 20 boja i nijansi pruža izbor prema potrebama Vašeg kluba i rade se u veličinama za decu i odrasle.

 

Izradom naziva kluba u štampi (do 6 boja) ili vezu (do 10 boja) svakako će učiniti da Vaši članovi budu prepoznatljivi na svakom sportskom događaju i terenu.

 

Obradujte svoje vatrene navijače kupovinom trenerke sa nazivom kluba i za njih napravite nešto što će oni uvek rado nositi i biti Vaši verni predstavnici svuda i u svakom trenutku.

 

Sigurni smo u udobnost i kvalitet koje naše trenerke sa nazivom kluba poseduju. Lake su za održavanje a trajnost boja veza ili štampe na njima je zagarantovana.

 

Trenerke sa nazivom kluba su odevni predmet koji se nosi tokom cele godine i lako se kombinuju sa ostatkom Vaše garderobe, a možete ih vrlo lepo uklopiti i sa ostatkom robe iz našeg asortimana kao što su majice, duksevi, polar prsluci i dr.