Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke sa štampom

 

Trenerke sa štampom – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Trenerke sa štampom su proizvod iz naše sopstvene proizvodnje koji se može koristiti u svrhu marketinga i promocije Vašeg poslovanja. Bilo da je leto ili hladnije doba godine, trenerke su zasigurno najčeši odevni predmet kada su u pitanju deca i odrasli. Iz tog razloga one mogu postati najbolji promotivni materijal izradom logotipa Vaše firme u štampi i tako dobijete reklamu koja će se videti svuda.

 

Sigurni smo u svoj kvalitet i udobnost koje naše trenerke sa štampom pružaju jer ih radimo od visoko kvalitetnog materijala, mešavine pamuka – 45% i poliestera - 55%, 320 g/m². Lake su za održavanje, a trajnost boja štampe i samog materijala je zagarantovana.

 

Rade se u veličinama za decu, muškarce i žene, sa bojama do 20 nijansi, pa je mogućnost izbora velika, a štampa se radi do 6 boja. Trenerke sa štampom na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom u istoj boji.

 

Uz trenerke sa štampom Vašim zaposlenima obezbedićete udobnost tokom rada i osećaj lagodnosti, a Vi ćete biti zadovoljni jer će reklama urađena na trenerke sa štampom biti uočljiva i dostupna svima. Uspećete da ujedinite lepo i korisno, a da pri tom to ne bude nametljivo, već da budi interesovanje i širi broj Vaših korisnika.