Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke sa vezom

 

Trenerke sa vezom – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Osoba ste koja voli ležernije oblačenje i rado nosite trenerke. Zašto onda ne biste Vaš omiljeni odevni predmet učinili još lepšim i unikatniji – tu su za Vas trenerke sa vezom koje možemo da Vam ponudimo iz širokog asortimana naših proizvoda. Uz našu stručnu pomoć i izuzetan kvalitet izrade Vaše ideje možete vrlo lako da pretvorite u stvarnost.

 

Trenerke sa vezom se rade od kvalitetne mešavine pamuka (45%) i poliestera (55%), 320 g/m². Vrlo su funkcionalne jer na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na nogavicama se nalazi rebrasti render sa likrom. Mogu se vrlo lako kombinovati sa ostatkom proizvoda iz našeg bogatog asortima, te na taj način mogu upotpuniti Vaš sportski izgled.

 

Izrada veza na trenerke sa vezom je moguća do 10 boja, bilo da je u pitanju logotip ili tekst po Vašoj želji. Izbor boja trenerke sa vezom Vam pruža mogućnost da se ne zadržite samo na jednom modelu već da u svom garderoberu posedujete više različitih varijanti.

 

Za osobe koje žele da naprave dobar marketing, adekvatan poklon svojim poslovnim partnerima ili svojim vernim potrošačima – tu su za Vas trenerke sa vezom. Izradom logotipa Vaše firme ili reklamnog teksta uspećete da Vašu firmu učinite dostupnu svima uz ovakav vid reklame.

 

Uz izutan kvalitet proizvoda i izrade veza ili štampe, trenerke sa vezom postaće omiljeni deo garderobe Vaših zaposlenih, a Vaša firma će biti prepoznatljiva svuda i u svakom trenutku.