Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke štampane

 

Trenerke štampane – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Bilo da želite da ostavite jedinstven utisak na okolinu tokom nošenja Vašeg omiljenog komada garderobe ili želite da imate reklamu koja će biti primećena i dostupna u svakom trenutku – tu su za Vas trenerke štampane iz našeg širokog asortimana proizvoda. U ponudi su donji delovi trenerke štampane koje se mogu kombinovati sa ostatkom robe iz naše ponude kao što su duksevi, prsluci, majice i dr.

 

Štamapa na trenerke štampane se radi u 6 boja, a trajnost boja je zagarantovana jer se radi na materijalu koji je mešavina pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, u struku elastičnu traku i učkur, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom koji je u istoj boji kao i trenerka.

 

Izbor boja do 20 nijansi omogućava da Vaš reklamni materijal u slici ili tekstu na trenerke štampane dođe do izražaja i bude primećen. Zbog svoje udobnosti, kvaliteta i lakog održavanja svi će rado nositi trenerke štamapane sa Vašom reklamom bilo da su u pitanju Vaši zaposleni ili Vaši verni potrošači.

 

Naš stručni tim se potrudio da svojim dizajnom i kvalitetom trenerke štampane postanu popularne i uz iradu Vašeg reklamnog materijala pospeše poslovanje Vaše firme i postanu Vaš glavni adut u reklamiranju.

 

Postanite još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca i uz naše trenerke štamapane postignite originalni imidž po komećete ostati upamćeni.