Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke štamparija

 

Trenerke štamparija – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Ako imate želju i ideju kako da pospešite marketing svoj poslovanja, ali nemate proizvod na kome bi ste te ideje preneli, obratite se nama jer smo u mogućnosti da Vam u tome pomognemo sa našim proizvodima i uslugama štampanja i veza. Iz svoje široke ponude proizvoda izdvajamo trenerke štamparija koje mogu postati Vaš promotivni materijal.

 

Trenerke štamparija se rade od visoko kvalitetnih materija, mešavine koja u sebi sadrži 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Rade se u više od 20 boja u veličinama za decu, žene i muškarce. Trenerke štamparija na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom u istoj boji.

 

Izrada štampe na trenerke štamparija je moguća u 6 boja, a osim toga moguća je izrada veza u 10 boja. Štampa koja se radi omogućava Vam izradu logotipa Vaše firme ili teksta po Vašoj želji koji će svojom izradom vrlo efektno privlačiti pažnju tokom nošenja trenerke štamparija.

 

Trenerke štamaprija mogu da budu odevni predmet Vaših zaposlenih tokom rada i idealno se mogu kombinovati sa ostatkom proizvoda iz našeg asortima, poput majci, dukseva ili prsluka. Zbog svoje udobnosti i lakoće nošenja, sigurni smo da će ih svi rado nositi i u svakoj prilici.

 

Bez obzira da li je u pitanju poslovnost ili samo želja da u svom garderoberu posedujete nešto jedinstveno poput trenerke štaparija, obratite nam se sa svojim idejama a mi ćemo te ideje uz kvalitetnu štampu preneti na trenerke štamparija.