Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke štampati

 

Trenerke štampati – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

U našoj širokoj ponudi porizvoda koji mogu biti Vaš promotivni materijal, nalaze se i trenerke štampati, donji delovi koji se mogu kombinovati sa ostatkom garderobe iz našeg asortimana, kao što su duksevi, majice, prsluci i dr.

 

Štampa na trenerke štampati se radi do 6 boja što omogućava izradu logotipa ili teksta po Vašoj želji i Vašim potrebama. Izbor boja za trenerke štampati je do 20 nijansi pa su zbog toga lake za kombinovanje i uklapanje u odgovarajući poslovni ambijent. Omogućite da se Vaši zaposleni osećaju što prijatnije i opuštenije u radnom ambijentu, a ujedno i da Vaša reklama bude dostupna svima uz izradu logotipa u štampi na naše trenerke štampati.

 

Kvalitet i trajnost boja štampe je zagarantovana jer se trenerke štampati rade od kvalitetne mešavine pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku i rebrasti render sa likrom na krajevima nogavica.

 

Izradom logotipa ili reklamnog teksta u štampi na trenerkama štampati uspećete da jedan svakodnevni odevni predmet učinite Vašom najboljom reklamom, jer će ih zbog udobnosti i kvaliteta uvek svi rado nositi.

 

Napravite nešto jedinsvetno i obratite nam se da na trenerke štampati ostvarimo Vaše ideje i zamisli. Obradujte svoje zaposlene ili poklonite svojim potrošačima trenerke štampati i učinite da Vaša reklama bude vidljiva i primećena svuda i u svakom trenutku.