Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke vezene

 

Trenerke vezene – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Ako volite sportski tip odevanja i trenerke su Vam omiljeni odevni predmet – mi Vam pružamo mogućnost da uz izradu veza Vaš odevni predmet učinite jedinstvenim i originalnim. Vez je moguć do 10 boja čime Vam se pruža mogućnost da se prepustite mašti i osmislite nešto svojstveno samo Vama prema čemu ćete biti upamćeni.

 

Trenerke vezene pružaju udobnost tokom nošenja jer se rade od materijala koji je kvalitetna mešavina pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Rade se donji delovi trenerke vezene koje na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom.

 

Ako ste maštoviti i volite da nosite trenerke vezene, nemojte se zaustaviti na jednom modelu jer izbor boja do 20 nijansi pruža velike mogućnosti za kombinovanjem.

 

Ako ste ipak poslovna osoba i želite da kroz dobar marketing pospešite poslovanje svoje firme u mogućnosti smo da uradimo Vaš reklamni tekst ili logotip u vezu na trenerke vezene. Trenerke vezene mogu biti originalni poklon Vašim partnerima, odevna kombinacija tokom radnih aktivnosti Vaših zaposlenih ili jedinstven promotivni materijal Vašim budućim korisnicima usluga.

 

Obratite nam se sa Vašim potrebama i idejama a mi ćemo Vam omogućiti uz izuzetan kvalitet izrade i da to ostvarite.