Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke vezti

 

Trenerke vezti – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Tokom cele godine, trenerke su odevni predmet koji se najčešće i najradije nosi i skoro su svakodnevna kombinacija osoba koje vole ležerniju i sportsku varijantu oblačenja. Uz naše trenerke vezti svakako će Vaš omiljeni odevni predmet izgledati mnogo interesantnije i unikatnije.

 

Trenerke vezti pružaju mogućnost izrade veza svega onoga što Vi zamislite u tekstu ili slici sa izborom do 10 boja, što će zasigurno obezebediti da trenerke vezti izgledaju živopisno.

 

Trenerke vezti se rade od kvalitetne mešavine materijala pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². U ponudi su donji delovi trenerke vezti koji su vrlo funkcionalni i na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica se nalazi rebrasti render sa likrom. Mogu se kombinovati sa roborm iz našeg asortima, kao što su prsluci, duksevi, majice i dr.zavisno od potrebe i želje.

 

Trenerke vezti se rade u više od 20 boja što dodatno čini ove trenerke lakim za kombinovanje, a zbog svog izuzetnog kvaliteta pruža se mogućnost da u svom garderoberu posedujete veliki broj trenerke vezti u različitim bojama i dezenima.

 

Za sve one koji žele da pospeše poslovanje svoje firme ili da pokažu svoj jedinstven imidž svakako su tu naše trenerke vezti. Visok kvalitet i trajnost boja koji nudimo učiniće da trenerke vezti budu svuda primećene i uvek rado nošene.