Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke za firmu

 

Trenerke za firmu – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Hteli bi ste da svojim zaposlenima pružite udobnost i komfor tokom obavljanja poslovnih obaveza ili da imate promotivni materijal na odevnom predmetu koji će svi rado nositi ili da imate unikatan poklon za svoje potrošače ili poslovne partnere? Tu su za Vas trenerke za firmu koje se rade u sopstvenoj proizvodnji.

 

Trenerke za firmu su lake za održavanje, trajnih boja jer se rade od mešavine materijala pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². U ponudi su donji delovi trenerke za firmu koje imaju učkur i elastičnu traku u struku, džepove sa strane i rebrasti render sa likrom na krajevima nogavica. Vrlo lako i lepo se mogu kombinovati sa ostatkom robe iz našeg širokog asortimana proizvoda, kao što su majice, duksevi i sl.

 

Uz Vaše ideje za reklamu, logotip ili reklamni tekst na trenerke za firmu može se uraditi u vezu do 10 boja i u štampi do 6 boja. Trenerke za firmu se rade u više od 20 boja i nijansi što dozvoljava lako kombinovanje i uklapanje u ambijent Vaše firme, a ujedno omogućavaju očuvanje ozbiljnosti i poslovnosti.

 

Učinite nešto neobično za vaše radnike, poklonite im trenerke za firmu, a oni će uz zadovoljstvo nošenja biti Vaša najbolja reklama.

 

Obratite se našem stručnom timu kako bi zajedničkim snagama uspeli da ostvarimo Vaše poslovne ciljeve i planove i tako Vas uvrstimo u grupu naši zadovoljnih klijenata.