Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke za kafić

 

Trenerke za kafić – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Hteli bi ste da u svom lokalu ostavite jedinstven utisak prijatnosti i pripadnosti svih onih koji Vas posećuju? Hteli bi ste da se Vaši posetioci iznova vraćaju jer im atmosfera pruža osećaj udobnosti i prijatnosti? Tu su za Vas naše trenerke za kafić koje će Vaši zaposleni rado nositi tokom rada i na taj način ostvariti Vaše zamisli.

 

Osim što će trenerke za kafić upotpuniti prijatnu atmosferu u Vašem lokalu uz izradu logotipa ili reklamnog teksta u vezu ili štampi, one će postati promoter Vašeg ambijenta. Izbor boja do 20 nijansi omogućiće Vam lako uklapanje u ambijent. Vez na trenerke za kafić se radi do 10 boja, a štampa do 6 boja čime ćete dodatno ulepšati i učiniti maštovitijim Vaš reklamni materijal.

 

Trenerke za kafić se rade od kvalitetnog materijala koji je mešavina pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m² što omogućava lako održavanje i trajnost boja. U ponudi su donji delovi trenerke za kafić koje na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom. Ako želite možete ih kombinovati sa drugom robom iz naše ponude kao što su majice, duksevi, prsluci i sl.

 

Učinite nešto interesantno i zanimljivo. Napravite temaske večeri uz različite boje trenerke za kafić, neka svako veče bude prepoznatljivo prema boji trenerke koje će Vaši zaposleni nositi. Izbor mogućnosti i ideja je veliki. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo kako bi Vaš lokal bio prepoznatljiv.