Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke za klub

 

Trenerke za klub – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Trenerke za klub su donji delovi trenerke iz sopstvene proizvodnje koji se lako uklapaju sa robom iz ostatka sortima koji možemo da ponudimo kako bi sportske aktivnosti učinili što prijatnijim.

 

Lake su za održavanjem i izuzetno su prijatne za nošenje jer se rade od visoko kvalitetnog materijala, mešavine pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Da bi smo ih učinili što funkcionalnijim na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom.

 

Izbor boja u kojima se rade trenerke za klub je do 20 nijansi što će Vam omogućiti lako kombinovanje i uklapanje sa ostatkom sportske garderobe potrebne za Vaš klub. Veličine se rade za decu i odrasle, pa tako imamo trenerke za klub i za Vaše najmlađe članove koji će se obradovati dezenu i slici kluba koji za njih odaberete.

 

Izradom logotipa ili nekog teksta Vašeg kluba u vezi ili štampi učinićete da Vaš klub i Vaši članovi budu svuda primećeni i prepoznati. Uz naše trenerke za klub širićete jedinstven imidž i pozitivan stav prema sportu.

 

Trenerke za klub uz izradu logotipa Vaše kluba biće idealan poklon za Vaše verne navijače koji će ih uvek rado nositi i bit Vaši promoteri kluba i sporta koji Vi trenirate.