Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke za restoran

 

Trenerke za restoran – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Činjenica je da trenerke ne bi bile najprikladniji odevni predmet za Vaše zaposlene ali bi zasigurno mogle biti najbolja reklama za Vaš restoran. Tu smo mi da Vam u tome pomognemo uz naše trenerke za restoran. Sobzirom da su trenerke najčešći i najrađe nošen odevni predmet tokom cele godine mogu se iskoristiti u reklamne svrhe i promociju Vašeg restorana. U pitanju je izrada logotipa ili reklamnog teksta po Vašoj želji u vezi ili štampi.

 

Vez na trenerke za restoran je moguć do 10 boja, a štampa do 6 boja što pruža mogućnost izrade reklamnog teksta ili logotipa prema Vašim potrebama. Trenerke za restoran se rade do 20 boja, pa širok izbor mogućnosti olakšava uklapanje u ostatak garderobe.

 

Trenerke za restoran su izuzetno prijatne i lake za održavanje, a kvalitet materijala osigurava trajnost boja tekstila i veza ili štampe na njima. Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom.

 

Zbog svoje udobnosti i lakog kombinovanja trenerke za restoran biće uvek rado nošene, a Vi ćete imati reklamu dostupnu svima i u svakoj prilici. Zasigurno trenerke za restoran pružaju veliki broj mogućnosti bilo da želite da budete sponzor nekog sportskog događaja gde će se nositi trenerke sa reklamom Vašeg restorana ili da želite da obradujete Vaše posetioce prikladnim i neobičnim poklonom.